Permanent Ontharen In Genk - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Published Feb 03, 22
6 min read

Definitief Verlost Van Die Haartjes? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
permanent ontharen

___WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN VOOR DE BEHANDELING? Om elke PMU behandeling zo optimaal te laten verlopen, geeft Feryal Beauty de volgende adviezen die dienen als voorzorg instructies voorafgaand aan elke behandelsessie:Drink een aantal dagen van te voren geen groene thee en neem geen voedingssupplementen (vooral letten op A en E), door de antioxidanten pakt de PMU mogelijk minder goed.

(zout wordt ook gebruikt om verkeerde PMU te verwijderen). Daarnaast adviseren wij om geen behandeling tijdens de menstruatieweek in te plannen, de pigmenten pakken dan mogelijk minder goed en daarnaast is de behandeling in deze periode gevoeliger. Als u uw wenkbrauw haartjes bleekt is het af te raden deze behandeling te ondergaan; de chemicaliën zullen ook het pigment uit de huid bleken.Bij een eyeliner behandeling moeten de lenzen uit. U moet er rekening mee houden dat de lenzen mogelijk meerdere dagen niet gedragen kunnen worden (door een mogelijke zwelling en voor een betere wondgenezing), hou dus een bril bij de hand. Voor de genezing is het beter om pas na 72 uur de lenzen weer te dragen en dan de lenzen met steriel water afspoelen voorafgaand het in de ogen te plaatsen.

Wat Je Moet Weten Voordat Je Begint Aan Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in LaserontharingBij een lipbehandeling is het beter om 2 weken voor de behandeling te stoppen met veelvoudig gebruik van labello, lip glos en/of andere lip balsems (veelvoudig gebruik houd in meer dan 2 keer smeren per dag). Lipbalsems kunnen mogelijk de celdeling vertragen wat invloed kan hebben op het resultaat van PMU.Als u ooit een koortslip heeft gehad en u wilt toch graag een lip behandeling ondergaan, volg dan het volgende advies op; neem 1 week van te voren 1000mg tot 2000mg L-Lysine en vitamine C-ester tabletten (De merken Solgar en Orthica zijn goed) Smeer met Zovirax crème, zodra er een prikkeling komt, dit is verkrijgbaar bij de reguliere drogist.Girlscene interviewde een hele tijd geleden vier jonge meiden over het laseren van lichaamshaar. Wij vroegen Demi, Janycka, Krissi en Lucian het hemd van het lijf over haar laseren. Deed het pijn, is het duur en natuurlijk: Is het de moeite waard? Omdat er nog steeds veel vragen zijn omtrent haar laseren delen wij nogmaals graag de mening van meiden die de behandeling hebben meegemaakt, zodat jullie na het lezen van dit artikel alles weten over het laseren van lichaamshaar.

Ze noemden het een snor. Dus mijn moeder kwam met het idee: haar laseren. Janycka: Ik ergerde me er echt aan dat ik telkens als een bikini aan wou dat ik dan echt altijd moest scheren - laserontharing. Ik kon niet spontaan mee ergens naartoe om te zwemmen o. i.d. want er moest eerst onthaard worden! En als ik het dan had geschoren zag je nog een beetje van die zwarte stipjes.

Permanent Ontharen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Een laserbehandeling was dus de perfecte oplossing! Ik koos voor haar laseren. Krissi: Ik had heel erg last van scheerbultjes na het ontharen en ook groeide het haar tot ver op mijn bovenbenen. Hoe meer ik scheerde, hoe donkerder de haartjes terugkwamen en hoe meer scheerbultjes en (huid)irritatie ik kreeg.

Mijn moeder zag ook dat ik er last van had en zij stelde voor: haar laseren. Lucian: Eigenlijk begon mijn moeder daarover. Zij wilde dat graag laten doen, dus mochten mij zus en ik het ook laten doen. Dat vonden mijn zus en ik allebei een goed idee. Om elke keer je haar weg te scheren is toch een karwei, het is makkelijker om het gewoon permanent te laten ontharen.

Demi: Ik weet helaas niet meer hoe dat bedrijf heet. Het is al een tijd geleden, het haar laseren. Janycka: Ik laat het bij Looxbf doen, een beautyinstituut in Nunspeet. Het ziet er allemaal heel mooi uit en professioneel en je wordt heel goed geholpen. Alles over haar laseren werd goed uitgelegd en iedereen is heel aardig.

Laserontharing: Veel Gestelde Vragen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Ik ben er over het algemeen wel tevreden over, maar het duurt een lange tijd. Tussen elke behandeling gaan meer weken zitten, waardoor het lang duurt. Demi: de haren boven mijn bovenlip (ontharing laser). Janycka: Ik laat mijn bikinilijn laseren. Krissi: Alleen de bikinilijn. Lucian: Ik laat mijn bikinilijn, en het stukje buik onder mijn navel en okselshaar laseren.

Ik heb wel eens twee of drie keer mijn voorhoofd laten laseren, omdat ik daar nogal veel puistjes had en vooral veel talgproductie. Benen laseren heb ik niet geprobeerd. Ze maken ze je bovenlip schoon (om de haartjes eraf te halen). Dan smeren ze een dikke laag speciale gel over je bovenlip heen.

Ze leggen de de laser op een deel en drukken op het knopje van het apparaat, die laten ze ongeveer drie seconden erop zitten en dan doen ze het volgende stukje tot je hele bovenlip gedaan is. Het deed best pijn, je voelt een soort hitte op je huid tijdens het haar laseren.

Hoe Kom Ik Van Mijn Beenhaar Af? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in LaserontharingDaarna werd er gevraagd je broek uit te doen. Je onderboek (een string is het handigst), mag je gewoon aanhouden tijdens het haar laseren. Vervolgens wordt het deel dat gelaserd moet worden ingesmeerd met een gel. Het deel wat gelaserd moet worden moet trouwens wel geschoren zijn, het mag niet geëpileerd zijn.

Het laserapparaat is eigenlijk een soort pistool met aan het uiteinde een klein vierkant oppervlak waar het licht uitkomt. Het vierkantje is heel klein, ongeveer 1 bij 1 cm. Met dat vierkantje gaan ze dus over je huid heen. Het glijdt als het ware over je huid terwijl je kleine stroomschokjes voelt.

Dus dan doet ze sommige stukjes even apart. Ik vind dit wel wat pijnlijker dan wanneer het ‘glijdt’. Soms heb je even een gedeelte wat echt gevoelig is, dan kan je gewoon even zeggen of ze even wil wachten en dan gaat ze daarna weer verder. laser ontharen. Je moet gewoon door blijven ademen en niet je adem inhouden.

Verschil Tussen Laser Ontharen En Ipl Ontharen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Eén behandeling van je bikinilijn duurt in totaal ongeveer een kwartiertje. Je moet jezelf van tevoren scheren want dan doet het minder pijn met laseren. Je krijgt een soort “verkoelende” crème op zodat je het branderige gevoel minder voelt als ze gaan laseren. Dan krijg je een soort bril op die je ogen beschermt tegen het licht.